Mustafa Denizli Florya'da !

Mustafa Denizli Florya'da !

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başkan Dursun Özbek'le birlikte açıklama yaptı.

Galatasaray'ın 1.5 yıllığına anlaşmaya vardığı teknik direktör Mustafa Denizli yıllar sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi ve burada basın mensuplarına açıklamalar yaptı.
 
Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı açıklamada; "Yarın da stada gideceğiz ve her şeyi bilen, her şeye hakim olan biri olarak takımımın karşısına geçeceğim" dedi.
 
Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid-Galatasaray maçını Vicente Calderon'da izleme ihtimali de bulunurken bu durum henüz netleşmedi.
 
İşte Denizli'nin açıklamaları:
 
"Ben burada ilk görev yaptığım yıllarda burası toprak sahaydı. Selçuk, Burak, Hamit ve Carole'le burada karşılaştım. Onlarla biraz sohbet etme şansım oldu. Yardımcı konusunda henüz netleşen bir durum yok. Yarın da stada gideceğiz ve her şeyi bilen, her şeye hakim olan biri olarak takımımın karşısına geçeceğim. Buraya gelirken bilgisiz gelmek olmaz. Takımın başına geçerken emanet bir şekilde geçemem. Burada çalışanlarla toplantı yapacağım. 
 
Özbek: Hocamla birlikte tesisleri gezdik
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise "Tesisi tanımak için çok iyi bir gündü. Hocamla birlikte burayı gezdik. Çalışanlarla tanıştırdık. Buradaki tüm sistemi hocama anlatmak istedim. Geçmişten bugüne değişiklikleri göstermek istedim" açıklamasında bulundu.