Muslera resmen açıkladı ! ''Galatasaray ile...''

Muslera resmen açıkladı ! ''Galatasaray ile...''

Muslera, transfer tekliflerini yalanladı ve "Benim için tek gerçek Galatasaray. 2 yıl daha buradayım" dedi.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı sorusuna, "2 yıl daha kontratım var, kafamda soru işareti yok" cevabını verdi.
Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Puma'nın ürettiği Tricks'in Türkiye lansmanına katıldı. Başarılı kaleci, etkinlikte basın mensuplarının sorularını cevapladı.
 
"GALATASARAY MARKASININ AVRUPA'DAN UZAK KALMASI GİBİ BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ"
 
Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi Uruguay Futbol Federasyonu'na, Başkanına ve teknik direktörüne teşekkür etmek istediğini belirten Muslera, "Kulübüm için ne kadar önemli bir maç olduğunu ve bana ihtiyaçları olduğunu söyledim. Onlar da bana özel olarak izin verdiler. Çok önemli bir maç bizi bekliyor. Perşembe günü sezonun maçına çıkacağız. Ben geldiğimden beri Şampiyonlar Ligi'ne giden bir Galatasaray var. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir Galatasaray var. Galatasaray markasının Avrupa'dan uzak kalması gibi bir şey söz konusu olamaz. Biz de bunun için mücadele edeceğiz. En azından bu cezayı minimum seviyeye düşürebilmek için. O yüzden çok önemli bir maç bizi bekliyor, biz de bunun bilincindeyiz" dedi.
 
"2 SENE DAHA BURADAYIM"

Galatasaray ile 2 sene daha kontratı olduğunu vurgulayan Muslera, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kafamda herhangi bir soru işareti yok. Ne Avrupa ile ilgili ne de ekonomik konular ile ilgili. Kesinlikle burada kalmak istiyorum. Gazetelerden ben de duyuyorum devamlı olarak tekliflerin geldiğini. Herhalde gazetecilere geliyor bu teklifler. Bana ulaşan bir şey yok. Ben bu tip haberlere çok önem vermiyorum. Benim için tek gerçek var; o da Galatasaray. 2 sene daha buradayım" diye konuştu.
 
"URUGUAY'I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ"
Uruguay'ın küçük bir ülke olduğunu dile getiren Muslera, "Futbol başarıları anlamında önemli bir tarihe sahip. Bizim için Cope America çok çok önemli. Orada olmak bize gurur veriyor. En iyi şekilde ülkemizi temsil etmek istiyoruz" dedi.