Muslera anlaştı ! Çılgın teklif...

Muslera anlaştı ! Çılgın teklif...

Muslera'nın gelecek sezonda büyük olasılıkla Meksika Ligi'nde forma giyeceği iddia edildi.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın dün akşam Çaykur Rizespor maçı sonrası söylediği, "İyi bir teklif gelmesi halinde yönetimle birlikte oturur düşünürüz" sözleri büyük yankı yarattı.

5 yıldır forma giydiği sarı kırmızılı takımda 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan başarılı kaleci daha sonra şahsi Twitter hesabından bir açıklama yaparak, "Rizespor maçının ardından verdiğim röportajdaki sözlerin bazı insanlar tarafından doğru anlaşıldığından emin değilim. Galatasaray ile devam eden iki yıllık kontratım var ve beş yıldır formasını giydiğim kulübüm ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Röportajda ileride kulübümüze ciddi teklif gelmesi ve olası bir transferin iki taraf için olumlu olması hâlinde konuşulabileceğini anlattım" ifadesini kullandı.

Muslera bu sözleriyle, kendisini çok seven Galatasaray taraftarlarını biraz olsun rahatlatsa da işin aslının çok başka olduğu öğrenildi.

Fernando Muslera, gelecek sezon büyük olasılıkla sarı kırmızılı formayı giymeyecek. 29 yaşındaki başarılı kalecinin yeni sezonda Meksika Ligi'nde oynayacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın da talip olduğu Fransız golcü Andre Pierreg Gignac'ı (altta) yılda 4 milyon Euro karşılığında renklerine bağlayan Meksika kulübü Tigres, Muslera'nın da transferini büyük ölçüde bitirdi.

Ülkenin en zengin ve büyük kulüpleri arasında yer alan Tigres'in, Uruguaylı kaleciye yılda 5 milyon Euro teklif ettiği ve anlaşma sağladığı ifade edildi.

Tigres yetkilileri ayrıca, Galatasaray yönetimi ile de temasa geçip bonservis pazarlığına başladı. Pazarlıkların birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Galatasaray, Fernando Muslera'yı 2011 yılında 6 milyon 750 bin Euro karşılığında Lazio'dan transfer etmişti.

Hürriyet