Molde'de Van Persie üzüntüsü

Molde'de Van Persie üzüntüsü

Norveçliler Fenerbahçe yenilgisi kadar, sarı-lacivertlilerin yıldızı Robin van Persie'yi doya doya izleyemediklerine üzüldüler.

Molde Fenerbahçe'ye sahasında mağlup olurken, Norveçliler yenilgi kadar Robin van Persie'nin durumuna da üzüldüler. Teknik direktör Vitor Pereira tarafından görev verilmeyen ve yedek kulübesinde bekletilen Hollandalı futbolcunun, forma giymemiş olmasının ülkede büyük üzüntü yarattığı ortaya çıktı. 
 
Norveç basınında yer alan haberlerde, 1999 yılından bu yana Molde kentine en büyük futbol yıldızlarının geldiğine dikkat çekildi. Nani ve Diego gibi isimlerin altı çizilirken bunların içinde belki de en önemlisinin Robin van Persie olduğu ancak Aker Stadı'na giden futbolseverlerin, yıldız oyuncudan mahrum kaldıkları ifade edildi. 
 
86'da oyuna giren oyuncunun yalnızca bir kaç dakika sahada kalmasının ev sahibi ekibin taraftarlarını da hayalkırıklığına uğrattığı belirtildi. Deneyimli futbolcunun oyuna girdiği anın tribünlerde coşkuyla karşılandığı vurgulandı. Norveç basınındaki haberlerde ayrıca Van Persie'nin son maçlarda oldukça formda bir görüntü çizdiğine dikkat çekilirken, neden Pereira'nın kendisini oynatmadığı sorgulandı.

Milliyet