Milli takımda olay gelişme ! Prime 'Hayır !'

Milli takımda olay gelişme ! Prime 'Hayır !'

Euro 2016'da aldığımız sonuçlardan çok 'prim' olayları konuşulmuştu. Milli futbolcular primleri hayır kurumlarına bağışlama konusunda girişimde bulundu.

Türkiye, Euro 2016’ya gruplarda havlu atıpFransa’ya veda ederken, neredeyse performansımız ve aldığımız sonuçlardan çok, oyunculara vaat edilen ve ödenen astronomik primler konuşuldu.
 
Takım içinde teknik heyet ile futbolcular arasında prim yüzünden tartışmaların dahi meydana geldiği ortaya çıkarken, 500’er bin Euro (1 milyon 650 bin TL) tutarındaki ödemeler için Beşiktaşlı futbolcular sıradışı bir harekete imza attı.
 
Cenk Tosun, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı, primler için hayır kurumlarına bağışlama konusunda girişimde bulundu
 
Artması bekleniyor
 
Siyah-Beyazlı oyuncular, bunun üzerine rotayı hayır kurumlarına çevirdi.
 
Yıldızlar primlerini, Darüllaceze, Mehmetçik Vakfı, Şehit Aileleri, LÖSEV ve TürkEğitim Vakfı başta olmak üzere çeşitli kurumlara dağıtma kararı aldı.
 
Bu harekete Fenerbahçe’nin ve A Milli Takım’ın yıldızı Mehmet Topal’ın da katıldığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde primlerini hayır kurumlarına bağışlayacak oyuncu sayısının artması bekleniyor.

Fanatik