Milli takımda çifte tehlike !

Milli takımda çifte tehlike !

Burak ve Serdar Aziz'in durumu Fatih Terim'i kara kara düşündürüyor.

Burak Yılmaz’ın, 10 Haziran’da başlayacak turnuvaya hazır bir şekilde yetişemeyeceği ihtimali Fatih Terim’i kara kara düşündürüyor. Serdar Aziz’in de bitmeyen sağlık şikayetleri ve bir türlü iyileşememesi can sıkıyor

EURO 2016 için geri sayıma geçen A Milli Takım’dan tedirgin edici haberler geliyor… Teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları en büyük sıkıntıyı forvet ve savunmada yaşıyor.

Devre arasında Çin’in Guoan kulübüne transfer olan, ancak sakatlığı nedeniyle sadece 2 maçta forma giyebilen Burak Yılmaz’ın durumu teknik heyeti endişelendiriyor. Sakatlığı nedeniyle bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen ve maç eksiği bulunan Burak’ın, tam kapasiteyle Fransa 2016’da olup olmayacağı soru işareti olarak görülüyor.

Burak’ın uzun süredir düzenli olarak forma giymemesi, ağır idman temposu sırasında sakatlanabileceği korkusu teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Bu yüzden Fatih Terim, Beşiktaş’ta Gomez’in arkasında kalmasına rağmen büyük bir çıkış yakalayan Cenk Tosun’un adeta üzerine titriyor.

SERDAR BUNALTTI!

Stoper eksikliği nedeniyle Mehmet Topal’ı savunmanın göbeğine çekmek zorunda kalan Fatih Terim, bu bölge için dört gözle Serdar Aziz’in iyileşmesini bekliyordu. Sık sık sakatlık problemi yaşaması nedeniyle Bursaspor’da bir türlü istediği ritmi yakalayamayan Serdar Aziz şu anda Milli Takım’da doktor gözetiminde çalışıyor.

Ancak tecrübeli savunma oyuncusunun çabuk sakatlanması ve bitmek bitmeyen sağlık şikayetlerinin artık “İllallah” dedirttiği öğrenildi. Serdar Aziz’in tam kapasiteyle turnuvaya hazır olup olmayacağı belirsiz. Sonuna kadar bu oyuncu turnuvaya yetiştirilmeye çalışılacak. Ancak teknik heyet, süreklilik haline gelen sağlık sorunları nedeniyle şimdiden “Yetişmeyecekmiş gibi” plan yapmaya başladı.

HT Gazete