''Mesut Bakkal'ın yüzüne bakarsam şerefsizim''

''Mesut Bakkal'ın yüzüne bakarsam şerefsizim''

İlhan Cavcav, takımın eski teknik direktörü Mesut Bakkal hakkında sert sözler söyledi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, geçen sezon takımı çalıştıran teknik direktör Mesut Bakkal için,"Şurada bir daha göreyim; yüzüne bakarsam namussuzum, şerefsizim" dedi.

İşte Cavcav'ın Bakkal yorumu;

Mesut Bakkal takımın başındayken Bursaspor ile oynadıkları maça değinen Cavcav, "Bursaspor maçını oynuyoruz. Uğur diye bir oyuncumuz var, hırçın. Sarı kart gördü. Haber gönderdim çıkarması için. Çıkarmadı. İkinci sarıyı gördü. Birinci yarı Gençlerbirliği 2, Bursaspor 0. İkinci yarı Bursaspor 3, Gençlerbirliği 2. Kaybettiğimiz para ne kadar? 250 bin dolar tur atlamak, 100 bin dolar da maç, toplam 350 bin dolar. Bir de Galatasaray ile oynadılar Bursa yenildi. 250 bin dolar da oradan aldık. 600 bin dolar" dedi.

"YÜZÜNE BAKARSAM NAMUSSUZUM ŞEREFSİZİM"

Ümit Bozkurt’un kulüpten ayrılmasını Mesut Bakkal’ın engellemeye çalıştığını ifade eden Cavcav, "Olur mu ben Başkanla konuşurum demiş. Ondan sonra 4 maç oynadık. Mesut Bakkal beni hiç aramadı. Unutmadan bütün parasını da ödedim. Şurada bir daha göreyim, yüzüne bakarsam namussuzum şerefsizim. Dört tane hoca değiştirdi, beşinci hoca geliyor. Gerekirse 17 tane hoca değiştiririm. Takımımın menfaati için. Bana görevini yapan adam gelecek başımın tacıdır. Tolunay’ı aradım beş gün salladı. Şu parayı alırım, düşüneyim diye. En sonunda teşekkür ederim dedi" diye konuştu.