Menajerinden Serdar Aziz açıklaması

Menajerinden Serdar Aziz açıklaması

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, milli futbolcunun Fenerbahçe ile anlaştığı haberlerinin gerçek dışı olduğunu söyledi.

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, "Serdar Aziz'in Fenerbahçe ile anlaştığı haberleri kesinlikle gerçek dışıdır. Futbolcumuz için öncelikli olan her zaman Bursaspor'dur" dedi.

Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz'in  menajeri Haluk Canatar, milli futbolcunun Fenerbahçe ile anlaştığı haberlerinin  gerçek dışı olduğunu söyledi.
 
Canatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Serdar Aziz'in transferi  konusunda, Türkiye'den hiçbir kulüple görüşme yapmadıklarını belirterek,  "Fenerbahçe Kulübü bizden transfer görüşmesi dahi talep etmemiştir" dedi.
 
Yeşil-beyazlı kulübün bilgisi dışında hiçbir kulüple transfer  görüşmesi yapmayacaklarını vurgulayan Canatar, "Serdar Aziz için öncelikli olan  her zaman Bursaspor'dur. Bursaspor'un bilgisi olmadan, bundan önce olduğu gibi  bundan sonra da başka bir kulüple kesinlikle görüşme yapılmayacaktır. Bursaspor  ile sözleşmemiz devam ediyor. Futbolcumuzla ilgili çıkan transfer haberleri  kesinlikle doğru değildir" diye konuştu.