Menajeri açıkladı ! İngiliz devi...

Menajeri açıkladı ! İngiliz devi...

Beşiktaş'ın Ukraynalı file bekçisi Denis Boyko'nun Türkiye temsilcisi Doğan Ercan, başarılı file bekçisine Everton'ın bir kez daha talip olduğunu söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Doğan Ercan, "Boyko'yu sordular. Beşiktaş Boyko'yu bırakmıyor. Boyko oynamadığı için mutsuz. Avrupa şampiyonasında büyük ihtimalle Boyko oynayacak. Boyko Everton ile görüştü, isteyeni çok. Beşiktaş bırakırsa gider ama Beşiktaş kesinlikle bırakmak istemiyor. Arada bazı problemler var onları da çözecekler. Ben Ukrayna'daydım. Shaktar Donetsk - Sevilla maçını izledim. Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman da buradaydı. Boyko'yu 2 sezon takip etti. Sonra transfer etti. Boyko'nun takımda kalacağını söylüyor. Everton devre arasında da Boyko'yu istiyordu. Partnerim Vadim'i Liverpool'a davet ettiler. Orada bir görüşme oldu. Everton, Boyko'ya talip, ancak Beşiktaş istemediği sürece Boyko gitmez" şeklinde konuştu. 
 
Boyko üzülüyor
 
Ercan, "Boyko üzülüyor oynamadığı için. Problemler oluyor. Antrenmanlarını kendi tamamlıyor. Boyko gibi kalecileri kaybetmemek lazım. Burada asıl sorunun kimden kaynaklandığını (Kaleci antrenörü Sambade) herkes biliyor" dedi.

Ajansspor