Melo'ya ayırım yok !

Melo'ya ayırım yok !

Galatasaray’dan gitmeyi kafasına koyan Felipe Melo, yönetimin iyi niyeti karşısında geri adım attı.

Galatasaray’dan gitmeyi kafasına koyan Felipe Melo, yönetimin iyi niyeti karşısında geri adım attı. Hafta başında futbolculara geçen sezondan alacaklarıyla ilgili yüklü ödeme yapan yönetimin, ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Melo’yu da ayırmayarak ödeme yapması, Brezilyalı futbolcu üzerinde olumlu etki yarattı. Melo’nun 10 Temmuz’da Avusturya’da kampa katılacağı kaydedildi.

Instagram ve Twitter hesabından bir açıklama yapan Melo, ayrılması konusunda henüz karar vermediğini  söyledi. Sambacı, “Kulübü hiçbir zaman finansal açıdan zor durumda bırakmadım. Aksine Galatasaray’ın menfaatleri için bu konuda elimden geldiğince yardımcı oldum. Galatasaray formasıyla sahaya çıktığım her maçın her dakikasında en iyisini yaptım ve taraftarlar da bunu biliyor” ifadelerini kullandı.

Melo şöyle devam etti:

“Galatasaray’ı kendi sağlığımın bile önünde tuttuğumu göz önüne  alırsak, bazı taraftarların yaptığı yorumlar beni üzdü. Galatasaray ya da  formasını giydiğim tüm takımlarda sahada hep son gücümle mücadele ettim çünkü futbolcu karakterim bunu gerektiriyordu ve bunu birçok kez gösterdim. Çıktığım her maçı ve her kupa organizasyonunu kazanmak adına Galatasaray’a adadığım dört  yılın ardından ve işimde terimin son damlasına kadar mücadele etmeme rağmen, hakkımda yazılan kötü sözleri hak etmediğimi düşünüyorum.”

Felipe Melo’nun 10 Temmuz’da Galatasaray’ın Avusturya kampına katılacağı belirtildi.