Melo'dan Galatasaray'ı çıldırtan istek !

Melo'dan Galatasaray'ı çıldırtan istek !

Galatasaray, Melo'nun nabzını yokladı, çılgın bir rakamla karşı karşıya kaldı.

 Sambacı'nın İstanbul'a gelmesinin perde arkasındaki sır ortaya çıktı. İnter ile teması kesmeyen Melo, yönetimden 2 yıl için 3.5'ar milyon euro istedi. Bu talep makul gözükmezken A planı bir yıl daha devam etmek.

G.Saray ile Felipe Melo arasındaki transfer satrançı'nda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Aylardır Inter ile flört eden ve bir taraftan da bunu koz olarak kullanıp yönetimle 2 yıl daha sözleşme uzatmak için masaya oturmak isteyen Melo'nun maliyeti ortaya çıktı. Bu sezon için 3.1 milyon euro garanti paraya oynayan Sambacı, 25 bin euro da maç başı alıyor. Primlerle birlikte G.Saray'dan çılgın para kazanan yıldız, 2016'da bitecek mukavelesini uzatmak istiyor. Bunun için de beklediği ücret G.Saray'ın bütçesini sarsacak derecede.

2018'E DEK UZATMAK İSTİYOR

Akşam'ın haberine göre; Dursun Özbek ve Hamza Hamzaoğlu, Melo ile devam etmek isterken bunun için son bir görüşme yapılacak. Menajerlik şirketinden bir isimle bugün yarın masaya oturacak olan Melo'nun yönetimin, "2 yıl daha bizimlesin" teklifine karşılık Sambacı'nın her yıl için 3.5 milyon euro garanti para ve 2 yıl için de 7 milyon euroluk paket teklif istediği öğrenildi. Melo, bu rakamdan aşağı inmek istemezken Inter ile de temaslarını sürdürüyor.

UEFA SOPASI DA İZİN VERMEZ
Bu parayı çok bulan yönetimin ise 1 yıllık mukaveleye sıcak baktığı öğrenildi. Melo'nun 3.1 milyon eurodan 1 yıl daha kalması için büyük çaba gösteren, 2 yıllık imza için ise "İmkansız" diyor. Bunun gerekçesi ise hem Melo'nun yaşının artık geçmesi hem de UEFA'nın sopasının tepede beklemesi. 15 Ağustos'ta UEFA ile fikir alışverişinde bulunacak olan yönetimin transfer için izin almadan zaten adım atmaması da beklenmiyor.