Mehmet Topal'ın yerine Meireles

Mehmet Topal'ın yerine Meireles

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli ekip, Shakhtar Donetsk ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen ve 1 saat 45 dakika süren antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından iki gruba ayrıldığı, dar alanda maç yapıp, taktiksel ağırlıklı çift kale maçla günü tamamladığı belirtildi.

Sol alt adalesinde sertleşme olan Mehmet Topal’ın antrenmanın ikinci bölümüne katılmadığı, sakatlığı bulunan Gökhan Gönül’ün tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı sürdürdüğü, Robin van Persie’nin de takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı ifade edildi.

Teknik Direktör Pereira’nın Mehmet Topal’ı rövanş maçında riske etmek istemediği, bu yüzden Meireles’e “hazır ol” talimatı verdiği belirlendi. Mehmet Topal’ın tamamen düzelmeden sahaya sürmek istemeyen Portekizli çalıştırıcının, milli oyuncuyu Shakhtar Donetsk maçında oyundan almasının performansla alakası olmadığı, adalesindeki problemin ilerlememesi için değişikliğe gittiği öğrenildi.