Mehmet Topal ve Gökhan Gönül Shakhtar'a karşı yok

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül Shakhtar'a karşı yok

Sarı-lacivertli ekipte Gökhan Gönül'ün sakatlığı sürerken, deplasmanda Mehmet Topal'da forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Samuel Holmen ve Ertuğrul Taşkıran, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Skorer'in edindiği bilgiye göre Mehmet Topal'ın bu zorlu karşılaşmada oynama ihtimali düşük. Pereira'nın Topal'ın yerine Meireles'i sahaya sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de futbolcular ve teknik heyet Şampiyonlar Ligi ön eleme turunu geçeceklerine inanıyor.
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren ilk maçın ardından rövanş maçı 5 Ağustos Çarşamba günü Lviv'de oynanacak. Yarın Ukrayna'ya hareket edecek olan sarı-lacivertli ekipte Gökhan Gönül'ün sakatlığı sürerken, deplasmanda Mehmet Topal'da forma giyemeyecek.
 
Ağrılarına rağmen ilk maçta takımını yanlız bırakmayan Mehmet Topal, zorlu mücadele için artan ağrıları nedeniyle deplasmana götürülmeyecek. Cezası nediyle ilk maçta forma giyemeyen Şener Özbayraklı ise sağ bekteki yerini alabilecek.
 
MUHTEMEL 11
 
Fenerbahçe'nin Shakthar deplasmanına şu 11 ile çıkması bekleniyor;
 
Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Caner, Josef, Meireles, Nani, Diego, Sow ve Fernandao
 
Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçı için yarın sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla karşılaşmanın oynanacağı Ukrayna'nın Lviv kentine gidecek.
 
Maç öncesi program
Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçının hazırlıklarını, yarın akşam karşılaşmanın oynanacağı Lviv Arena'da yapacağı idmanla tamamlayacak. Saat 19.30'da başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.
 
Teknik direktör Vitor Pereira, antrenmandan önce bir basın toplantısı düzenleyecek.
 
Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu da yine Lviv Arena'da saat 17.45'te düzenleyeceği basın toplantısında soruları cevaplayacak. Ukrayna temsilcisi, son antrenmanını saat 18.00'de statta gerçekleştirecek. Bu çalışmanın da 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.