''Masa başında değil, sahada''

''Masa başında değil, sahada''

Shakhtar Donetsk’le çarşamba günü Lviv’de oynanacak rövanş maçına odaklanan Fenerbahçe Yönetimi turu geçeceklerine inanıyor.

Shakhtar Donetsk’le çarşamba günü Lviv’de oynanacak rövanş maçına odaklanan Fenerbahçe Yönetimi turu geçeceklerine inanıyor. Sarı-lacivertliler, Copa America turnuvasında milli formayı giyen Brezilyalı futbolcu Fred’in, A numunesinin pozitif çıkmasına rağmen kendilerine karşı oynatılmasına itiraz ederek UEFA’ya resmen başvurmuştu.

Sadece hukuki haklarını aradıklarını dile getiren Fenerbahçeli yöneticiler, “Biz kendi takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Shakhtar’ı eleyeceğimize inanıyoruz. Ama ortada bir yanlış var. Bu nedenle hukuki hakkımızı kullandık. Bu durum ‘Fenerbahçe masa başında turu geçmek istiyor’ gibi yorumlanmamalı” ifadelerini kullandı.

Yıldırım gidiyor

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Shakhtar Donetsk rövanşı için Ukrayna’ya adeta çıkarma yapacak. Sarı-lacivertliler kritik karşılaşmaya giderek teknik heyet ve futbolculara destek verecek. Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere çok sayıda yönetim kurulu üyesi takımla birlikte Ukrayna’ya giderek tribünde yer alacak.