Marco Kırdemir'den olay sözler !

Marco Kırdemir'den olay sözler !

Marco Kırdemir, Bruma'nın kadro dışı kalma olayıyla ilgili Igor Tudor'a sert göndermelerde bulundu.

2013 yılında yıldız futbolcu Armindo Bruma'yı Galatasaray'a getiren FIFA Menajeri Marco Kırdemir, oyuncunun kadro dışı kalma olayıyla ilgili Igor Tudor'a sert göndermelerde bulundu.

Çaykur Rizespor maçından önce beklenmedik bir kararla Bruma’yı kadro dışı bırakan ve Galatasaray camiasını bir hayli şaşırtan Igor Tudor, özellikle futbol otoriteleri tarafından büyük eleştiri alırken 1-1 biten maçtan sonra Hırvat teknik adam hakkında ‘Kaybedilen 2 puanın tek sorumlusudur, Bruma’yı Rize’ye götürseydi Galatasaray oradan kesin 3 puanla çıkardı’ yorumları yapıldı.

"TUDOR BÖYLE YAPARSA SEZON SONUNU GÖREMEZ"

Genç yıldız Armindo Bruma’yı kadro dışı bırakarak hedef tahtasına oturtulan Igor Tudor’a bir tepki de FIFA Menajeri Marco Kırdemir’den geldi. 2013’te Portekizli futbolcuyu Galatasaray’a getiren Kırdemir, Tudor’un Rize maçı öncesi büyük hata yaptığını ifade ederken, Hırvat teknik adamın bu anlayışla sezon sonunu göremeyeceğini iddia etti.

İşte Marco Kırdemir’den Bruma açıklaması:

Gerçekten verdiği karara çok şaşırdım, anlam veremedim. Karabükspor’dayken en beğendiği oyunculardan biriydi Bruma. Tudor bu davranışıyla şunu gösterdi ki büyük yıldızları kendisine küstürecek. Şimdi sırada Sneijder de var. Sneijder’in Tudor tavrı daha belli değil, ama eğer hoca takım içerisindeki yıldızlara böyle davranırsa Hollandalı oyuncu da reaksiyon olarak Tudor’u adam yerine koymayabilir. Olay sadece Bruma’yı Rize’ye götürmeme olayı değil, Tudor bana göre maçta teknik ve taktik açıdan da sınıfta kalmıştır.

STAR / Levent GÜLTEKİN