Löw, Yunus Mallı'yı bize verdi !

Löw, Yunus Mallı'yı bize verdi !

Fatih Terim, Almanya’ya gitmiş, Mainz’da harikalar yaratan Yunus Mallı’yı Ay-Yıldızlı forma için iknaya çalışmıştı...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mainz'da harikalar yaratan Yunus Mallı'yı Ay-Yıldızlı forma için iknaya çalışmıştı. Almanya'nın hocası Löw ise "Yunus'u takip ediyoruz. Ancak, Yunus’un pozisyonunda Reus, Özil, Gündoğan ve hatta Götze gibi alternatiflerim var" dedi.

A Milli Takım’ın patronu Fatih Terim, Almanya’ya gitmiş, Mainz’da harikalar yaratan Yunus Mallı’yı Ay-Yıldızlı forma için iknaya çalışmıştı. Almanya’dan da teklif aldığı için genç yıldızın kafasının karışık olduğu iddialarına Almanya'nın hocası Löw yanıt verdi. Tecrübeli hoca şöyle konuştu:
 
‘Biz de görüştük’
 
“Tercihi henüz netlik kazanmadı ama Fatih Terim’in buraya gelip Yunus’u izlediğinden haberim var. Yunus Mallı, daha önce Almanya genç ve 21 yaşaltı takımlarında forma giymişti. Kaliteli ve yetenekli, benim için enteresan bir oyuncu. Tabii ki takip ediyoruz, gelişimini merak ediyoruz, takip etmeye de devam edeceğiz. Hatta yardımcım Hansi Flick kendisiyle bir görüşme de yaptı. Ancak, Yunus’un pozisyonunda Reus, Özil, Gündoğan ve hatta Götze gibi alternatiflerim var.”
 
Fanatik