Lars Lagerback: Selçuk topa yaklaşınca gol atacağını hissettim

Lars Lagerback: Selçuk topa yaklaşınca gol atacağını hissettim

İzlanda Teknik Direktörü Lars Lagerback, Selçuk İnan'ın frikiği kullanmadan önce topa yaklaştığında golü atacağını hissettiğini söyledi. 2016 Avrupa Şampiyonası son maçında Türkiye’ye 1-0 yenilen ancak grupları 20 puanla ikinci bitiren...

İzlanda Teknik Direktörü Lars Lagerback, Selçuk İnan'ın frikiği kullanmadan önce topa yaklaştığında golü atacağını hissettiğini söyledi.

2016 Avrupa Şampiyonası son maçında Türkiye’ye 1-0 yenilen ancak grupları 20 puanla ikinci bitiren İzlanda’da teknik direktör Lars Lagerback maç sonrası açıklamalarda bulundu. Öncelikli olarak Türkiye’yi tebrik eden Lagerback, şöyle konuştu:

"Ülkeniz adına büyük bir başarıya imza attınız. Özellikle Fatih Terim’e büyük saygı duyuyorum. Kötü performansla başlanan grupları Fatih Terim’in de başarısı ile iyi bir yerde bitirdiniz. Ayrıca Terim takımda gençleştirmelerde yaptı ileriye yönelik."

Bir basın mensubun, 'Fransa’da Türkiye ile yeniden karşılaşmak ister misiniz?' sorusuna İzlanda’nın hocası, "Türkiye ve Çek Cumhuriyeti ile yeniden karşılaşmak istemem çünkü bu takımlar güçlü takımlar. Başka takımlar ile karşılaşmayı tercih ederim. Belki Fransa’da bir iki sürpriz yapabiliriz." cevabını verdi.

Selçuk İnan’ın golü için ise Lagerback, "Öncelikle golden dolayı tebrik ediyorum Selçuk’u. Çok güzel bir gol attı. Açıkçası yedek kulübesinde otururken Selçuk topa yaklaşırken golü atacağını hissettim. O yeteneğe sahip bir oyuncu. Çok iyi frikikler atan bir oyuncu. Ama takım olarak bu akşam iyi oynadığımızı düşünüyorum. Mağlubiyeti hak etmedik aslında." yorumunu yaptı.

CİHAN

Cihan