Karabüspor'un bileği evinde bükülmüyor ! Altın gol...

Karabüspor'un bileği evinde bükülmüyor ! Altın gol...

Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği'ni tek golle geçerek evindeki başarılı performansını devam ettirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Bu sezon özellikle sahasında sergilediği performans ile dikkat çeken Kardemir Karabükspor, böylece Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda

Karşılaşmaya Gençlerbirliği oldukça tutuk başladı. Ümit Özat’ın özellikle orta alanda denediği yeni diziliş beklenen etkiyi gösteremeyince konuk ekip henüz ilk yarım saat dolmadan oyuncu değişikliğine gitti. Değişikliğin ardından rakibinin baskısını kıran Gençlerbirliği, oyunda dengeyi sağladı. Ancak Kardemir Karabükspor savunmasının Serdar Gürler’e aldığı önlem, Başkent ekibinin pozisyon bulmasını zorlaştırdı. Rakibine oranla daha etkili görünen ev sahibi ekip ise, uzaktan şutlarla Hopf’un koruduğu kaleyi yoklamaya başladı.

İlk yarıda yarım saatin ardından dengede geçen maç 40. dakikada penaltı ile bozuldu. Yevhen Seleznyov ile öne geçen Kardemir Karabükspor, soyunma odasına avantajlı giren takım oldu. İkinci yarıda iyi kapanan ve son 10 dakikaya kadar rakibine pozisyon vermeyen ev sahibi ekip, attığı tek golü korumayı başardı. Gençlerbirliği’nin maçın son bölümünde bulduğu pozisyonlarda da Ahmet Şahin gole geçit vermeyince, ev sahibi ekip de yakaladığı hızlı hücumları değerlendiremeyince mücadele 1-0 Kardemir Karabükspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemiş oldu.