İşte Vitor Pereira'nın yeni forvetleri

İşte Vitor Pereira'nın yeni forvetleri

Moussa Sow'un ayrılmasının ardından forvet pozisyonunda sadece Van Persie ve Fernandao kaldı. Vitor Pereira, bu konuda sıkıntı yaşamamak için B planını belirledi.

Fenerbahçe müthiş transferlerle güçlü bir kadro kurdu. Ancak Moussa Sow’un, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Al Ahli’ye imza atmasının ardından forvet bölgesinde ‘alternatif sıkıntısı’ baş gösterdi. Vitor Pereira’nın elinde Van Persie ve Fernandaodışında bir golcü bulunmuyor. 

Üç kulvarda birden mücadele edecek olan Sarı-Lacivertliler, bu ikilinin sakatlanması ya da cezalı duruma düşmesi halinde önemli bir sorunla karşı karşıya kalacak. Pereira, böyle bir sıkıntı yaşamamak için şimdiden B planını hazırladı. Buna göre Portekizli teknik adam, bazı antrenmanlarda Nani, Diego, Markovic ve Volkan Şen’e forvet çalışmaları yaptıracak.

Hangisi uyum sağlarsa...

4 oyuncu, normal pozisyonlarının dışında gerektiğinde ‘golcü’ olmalarını sağlayacak idmanlar yapacak. Vitor Pereira, Robin van Persie ve Fernandao’dan yararlanamayacağı durumlarda bu dörtlüden birini ya da ikisini birden ileri uçta görevlendirecek. Nani, Diego, Markovic ve Volkan Şen’den hangisinin forvette oynayacağı, idmanlarda forvet pozisyonuna sağlayacakları uyuma ve sergileyecekleri performansa göre belirlenecek.