İşte Denizli'nin ilk yardımcısı !

İşte Denizli'nin ilk yardımcısı !

Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinden sonra Galatasaray'ın başına getirilen Mustafa Denizli basın mensuplarıyla bir toplantı yaptı.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına çıktı.

İşte Mustafa Denizli’nin açıklamaları:

"EMANET BİRİ OLMAMAM GEREKLİ"

"Süre olarak bir hayli zaman geçti. Ben geldiğimde burası toprak bir sahaydı. Buranın fiziki yapısı ile ilgili bilgi sahibi olmam lazım. Takımın karşısına geçince emanet biri olmamam gerekli. Burası bittikten sonra alt yapımıza geçeceğim. Orası ile ilgili de bilgiler alacağım. Yarın da stadyuma gideceğim. Ne nedir bilmem gerekiyor. Günüm burada geçecek."

"ATLETİCO MADRİD MAÇINA GİDEBİLİRİM"

"Selçuk, Burak, Hamit ve Carole ile sohbet ettik. Çok da mutlu oldum. Yarın işimi bitirebilirsem net olmamakla birlikte Atletico Madrid maçına gidebilirim. Ancak seyretmek için. Takımla bir ilgim olmayacak."

“STEFANO İLE GÖRÜŞECEĞİM”

"Yardımcılar konusunda henüz netleşen bir şey yok. Şu an itibariyle başkandan devre arası için bir talebim olmadı. Biraz yol aldıktan sonra önümüze bakacağız. Yardımcılar konusunda kimseyle görümedim. Bugün Beşiktaş'taki eski yardımcım kondisyoner Stefano Marrone ile bir görüşme yapacağım"