İşte Adana Demirspor'un yeni hocası

İşte Adana Demirspor'un yeni hocası

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da teknik direktörlüğe Osman Özköylü getirildi.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, dün anlaşmaya  vardığı teknik direktör Osman Özköylü'nün transferine resmiyet kazandırdı.
 
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz ekibi ile Özköylü  arasında 1 yıllk mukavele imzalandı Kulüp başkanı Sedat Sözlü, 21 yıllık Süper Lig özlemine son vermek  adına iddialı bir ekip oluşturduklarını belirtti.
 
Bu kapsamda teknik direktör Osman Özköylü ile anlaştıklarını bildiren  Sözlü, "Tecrübesi ve başarısı herkes tarafından yakından bilinen Osman Özköylü  hocamız, yüreğini ortaya koyarak tarihi kulübümüzü şampiyon yapacaktır"  ifadelerini kullandı.
 
Sözlü, geçmiş döneme ait borçlar için ciddi bir yapılandırma  içerisinde olduklarını da aktardı. Özköylü de Adana Demirspor gibi çok büyük taraftar topluluğuna sahip  camiaya hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, şunları kaydetti: "Başkanımız Sedat Sözlü ile dün bir araya gelip, anlaştık.  Konuşmamızın daha ilk anında bu samimiyeti gördüm ve Adana Demirspor'a hizmet  etmeye karar verdim. Takımı Süper Lig'e çıkarmaya inanan bir kadro oluşturacağız.  Ben, çok heyecanlı bir teknik adamım. Heyecanımı da sahada oyuncularıma çok iyi  yansıtıyorum. Heyecan olmazsa başarılı olamam."
 
Özköylü, isminin anıldığı ilk günden itibaren kendisine ilgi gösteren  mavi-lacivertli taraftara teşekkür ederek, camianın özlemle beklediği  şampiyonluğa ulaşmak için çaba göstereceğini bildirdi.
 
Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Tarkan Kulak da 21 yıllık Süper  Lig özlemine son vermek adına yönetime geldiklerini, başarıyı yakalayacaklarına  inandığını belirtti.