''İki hatayla mahvettim''

''İki hatayla mahvettim''

Galatasaray’da Chedjou faturayı kendine çıkardı,

Chedjou, “Arkadaşlarımın yaptığı güzel işleri iki hatayla mahvettim, çok üzgünüm” diyerek sarı-kırmızılılardan özür diledi.

Vodafone Arena’da ilk maçına çıkan ve galibiyeti son anda kaçıran Galatasaray’da en çok eleştirilen isim gollerde hatası bulunan Chedjou ile teknik direktör Riekerink oldu.

Eren Derdiyok ve Bruma ile iki farka ulaşan Cim-Bom’da beraberliğe büyük katkı sağlayan(!) Kamerunlu stoper sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarına seslendi. Kaçan iki puanın faturasını kendine çıkaran Chedjou, “Arkadaşlarımın yaptığı güzel işleri 2 hatayla mahvettim, çok üzgünüm. Taraftarlardan özür diliyorum. Gelecek maç daha iyi olacağım. En büyük Cim-Bom” diye yazdı.

Galatasaraylıların hedefindeki diğer isim de Riekerink oldu. Değişikliklerde geç kaldığı söylenen Hollandalı teknik adam, Cenk’in golü sırasında bir şanssızlık da yaşadı. Sabri’yi çıkarıp Cavanda’yı almak isteyen teknik heyet, pozisyon devam ettiği için Sabri’nin yeniden oyuna dönmesini istedi. Bu sırada Sabri tam pozisyon alamayınca beraberlik golü de geldi.

Etiketler Galatasaray chedjou