İki hakemin aşkı !

İki hakemin aşkı !
Güncelleme:

İngiliz hakem Howard Webb ile Almanların ünlü kadın hakemi Bibiana Steinhaus'un aşk yaşadıkları ortaya çıktı.

İngiliz hakem Howard Webb ile Almanların ünlü kadın hakemi Bibiana Steinhaus'un aşk yaşadıkları ortaya çıktı.

Ünlü İngiliz hakem Howard Webb ile Alman kadın hakem Bibiana Steinhaus arasında aşk yaşandığı ortaya çıktı. Eşi Kay'den ayrılan, geçen yıl profesyonel hakemliği bırakan Webb'in 37 yaşındaki Steinhaus ile birlikte olduğu bildirildi.

2010 Dünya Kupası finali başta olmak üzere bir çok önemli maçta görev alan Howard Webb'in sık sık Almanya'ya giderek burada Bibiana Steinhaus ile zaman geçirdiği belirtildi. Steinhaus konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilişkiyi doğrularken, daha fazla detay ise veremeyeceğini söyledi.

İkisi de aslında polis

İkilinin yine hakemlikle ilgili etkinliklerde tanıştıkları ifade edilirken, her ikisinin de asıl mesleklerinin polislik olmasına dikkat çekildi. İkilinin geçen ay oynanan Hannover-Dynamo Dresden maçını birlikte izlerken görüntüleri de ortaya çıktı.

Demirbay'ı oyundan atmıştı

Bibiana Steinhaus son olarak Fortuna Düsseldorf-Frankfurt maçında Kerem Demirbay'a gösterdiği kırmızı kartla gündeme gelmişti. Türk futbolcu kararın ardından kadın hakeme cinsiyetçi söylemlerde bulunmuş, beş maç cezanın yanı sıra, kızlar maçında hakemlik yapmakla cezalandırılmıştı.

Milliyet