Igor Tudor'un ilk hedefi Domagoj Vida

Igor Tudor'un ilk hedefi Domagoj Vida

Savunmada ciddi bir revizyona hazırlanan Cim Bom’da, Tudor’un alınmasını en çok istediği isim Domagoj Vida.

Ligde kalan 9 maçlık periyodu minimum kayıpla geçip Şampiyonlar Ligi biletini almak isteyen Galatasaray, diğer taraftan da gelecek sezonun planlamalarını yapıyor.

Teknik direktör Igor Tudor özellikle savunma hattında ciddi bir revizyona hazırlanıyor. Chedjou, Hakan Balta, Cavanda, Sabri ve Linnes’in üstünü çizen Hırvat çalıştırıcı, sağlam defans hattı oluşturmak istiyor. Tudor’un transferdeki 1 numaralı hedefi ise Domagoj Vida. Vatandaşı olan 27 yaşındaki oyuncuyu çok beğenen ve mutlaka takımında görmek isteyen Tudor, bu konuda yönetimin her türlü fedakârlığı yapmasını bekliyor. Dinamo Kiev ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Vida konusunda yaşanan son gelişmeler Aslan’ın elini güçlendirdi.

25 milyon Pound...

Vida’nın talipleri arasında bulunan Premier Lig kulübü Everton, İspanya’da Las Palmas forması giyen Lemos’un transferinde büyük mesafe kat etti. Ada basını, Everton’un yaklaşık 25 milyon Pound’a (122 milyon TL) uruguaylı defans oyuncusunu alacağını yazdı. Cim Bom, Vida konusunda elini çabuk tutmak ve sezon bitmeden bu transferde mesafe kat etmek amacında.

Fanatik

Etiketler domagoj vida Tudor