Hasan Ali Kaldırım'a Celtic kancası

Hasan Ali Kaldırım'a Celtic kancası

İskoç ekibi Celtic, Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Hasan Ali Kaldırım'ı transfer listesine aldı.

Fenerbahçe’de sergilediği performans ile geçen sene Caner Erkin’i kesmeyi başaran Hasan Ali Kaldırım’a İskoçya’nın Celtic takımı talip oldu. Celtic yönetimi, teknik direktör Brendan Rodgers’ın çok istediği başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Takımın başına Brendan Rodgers’ı getiren Celtic, tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Sol beke takviye isteyen tecrübeli çalıştırıcının, Fenerbahçe’de forma giyen Hasan Ali Kaldırım’ı listesinin başına yazdığı öğrenildi. Milli futbolcunun hem savunmada hem de hücumda takıma büyük katkı sağlayacağını söyleyen Rodgers, transferin bir an önce sonlandırılmasını istedi.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonra erecek olan Hasan Ali Kaldırım için 2 milyon pound’u gözden çıkaran İskoç ekibi, sarı-lacivertli yönetimin cevabını bekliyor. İngiliz basını, Fenerbahçe yönetiminin milli futbolcuyu bedava kaybetmemek için Celtic’in önerdiği teklifi kabul edebileceğini iddia ediyor.

Kayserispor’dan 4 yıl önce 3.75 milyon Euro’ya transfer edilen Hasan Ali Kaldırım’ın da İskoç ekibinin teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. İki kulüp yöneticilerinin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek transfer ile ilgili görüşeceği söyleniyor.

AMK Gazetesi