Hasan Ali Kaldırım için Galatasaray devrede !

Hasan Ali Kaldırım için Galatasaray devrede !

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım için Galatasaray devreye girdi.

Süper Lig devi, Fenerbahçe’yle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım’ı transfer listesinin en başına koydu.

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe’de istikrarlı ve mücadeleci futboluyla beğeni toplayan oyuncunun transferinde teknik direktör Tudor’un değerlendirmesine göre hareket edecek.

Hırvat teknik adamın yerleştirmeye çalıştığı 3-4-3 sisteminde Hasan Ali’nin hem geride hem de orta alanda bu formatta oynayabilecek özellikte olması, Galatasaray’ın bu transferde iştahlı olmasına yol açtı. Fiziksel olarak Hasan Ali’nin iyi düzeyde olması da, Tudor’un bu transfere olumlu bakabileceğine işaret ediyor.

FIFA kuralları gereği sözleşmesi yaz döneminde bitecek futbolcularla görüşmek mümkün olurken, Türkiye’de ise bu farklı işlemekte... Talimatlara gere Galatasaray, transfer görüşmesi yapabilmek için sözleşmenin tamamlanmasını beklemek zorunda kalacak. Sarı-kırmızılılar da zaten etik kurallar gereği ligin bitimi sonrasında harekete geçecek. Galatasaray’ın, bonservisi elinde olacak olan Hasan Ali’ye Fenerbahçe’nin teklif edeceği rakamın üzerinde bir para önereceği belirtildi.

Skorer