Hamzaoğlu için müthiş iddia

Hamzaoğlu için müthiş iddia

Galatasaray'ın eski yöneticisi Cüneyt Tanman, çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bu sezon Avrupa'da en büyük çıkışı yapan futbolcular arasında yer alan Nikola Kalinic ve Evgen Konoplyanka ile sezon başında çok düşük maliyetlere anlaşma sağlandığı ancak Hamza Hamzaoğlu'nun her ikisini de reddedip, kendi istediği oyuncuları aldırdığı iddia edildi. Galatasaray'ın eski yöneticisi Cüneyt Tanman, "İki futbolcunun da yetki belgelerini bize gönderdiler ancak Hamzaoğlu istemedi" dedi. Hamzaoğlu ise, "Bonservis için 7-8 milyon Euro istendi, o zaman alamazdık" cevabını verdi.

Galatasaray ile yolları ayrılan Hamza Hamzaoğlu hakkında çok önemli iddialar ortaya atıldı.

Dün akşam Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuşan futbolcu menajeri Doğan Ercan, bu sezon Avrupa'da en büyük çıkışı yapan oyuncular arasında yer alan Nikola Kalinic ve Evgen Konoplyanka'nın sezon başında çok uygun maliyetlere Galatasaray'a gelebileceğini, ancak Hamza Hamzaoğlu'nun bunu engellediğini iddia etti.

"HAMZAOĞLU 'KALINIC BİZDE OYNAYAMAZ' DEDİ"
Kalinic'i satın alma opsiyonuyla kiralama şanslarının bulunduğunu belirten Ercan, "Kalinic ve Konoplyanka'yı sezon başında alacaktı Galatasaray. Hem de uygun fiyata. Kalinic'in kiralama bedeli 500 bin Euro, satın alma opsiyonu ise 2 milyon Euro idi. Hani her şeyi Cüneyt Tanman'ın üzerine yıkıyorlar ya, insanlar bunu bilsin. Konoplyanka da Sevilla'ya gitti. Yarın Barcelona'ya transfer olacak. Hamza Hamzaoğlu 'bizde oynayamaz' dedi. Kalinic de Fiorentina'da kral oldu" diye konuştu.