Guarin'in menajeri açıkladı ! Fenerbahçe...

Guarin'in menajeri açıkladı ! Fenerbahçe...

Inter forması giyen ve Galatasaray karşısında da sahaya çıkan Fredy Guarin hakkında menajerinden açıklama geldi..

Inter forması giyen Kolombiyalı oyuncu Fredy Guarin hakkında açıklama yapan menajer Marcelo Ferreyra, bir kez daha Fenerbahçe ile ilgili sorulan soruya cevap verdi.
 
İtalyan basınına demeç veren Guarin'in menajeri Marcelo Ferreyra, Kolombiyalı orta saha oyuncusunun takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.
 
Ferreyra, Juventus iddialarıyla ilgili, "Juventus'un benimle temasa geçmediğini söyleyebilirim. Guarin, Inter'de kalmak ve takımın kupa kazanmasına yardımcı olmak istiyor" ifadesini kullandı.
 
Ferreyra, "Birkaç hafta önce Fenerbahçe'den teklif aldınız. Doğrulama?" şeklinde soruya da, "Evet, bu doğru. Teklif geldi ancak Türk kulübüyle açık bir şekilde konuşarak teklifi hemen reddettik" cevabını verdi.
 
Guarin'in menajeri, "Tekrarlıyorum, bu formayı kazanma hedefiyle Inter'de kalmak istiyor. Transfer piyasasının öngörülemez olduğunu biliyoruz ancak diğer durumları dikkate alacak bir neden yok" dedi.
 
Ferreyra, 1 hafta önce yaptığı açıklamada da, ""Bir teklif oldu ancak Türk kulübüne teşekkür edilerek göz önüne alınmadı" diye görüş bildirmişti.

Ajansspor