''Gözüm üzerinizde''

''Gözüm üzerinizde''

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim futbolcularına hem teşekkür etti, hem de uyarılarda bulundu.

Terim, “Gözüm üzerinizde olacak. Kim daha çok çalışırsa, kim daha çok hak ederse Fransa’da bizimle olacak” dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Yunanistan maçı sonrası soyunma odalarında futbolculara hem teşekkür etti hem de bir dizi uyarıda bulundu.

Takıma yönelik bir konuşma yapan ünlü çalıştırıcı, “Gözüm daima üzerinizde olacak. Ligde bundan sonra hepiniz daha iyi  oynamak zorundasınız. Sizler, performanslarınızı artırdıkça tüm liglerdeki oyuncuların da performansı artacak. Bu da Türk futbolunun kalitesini yükseltecek. Size ne kadar önemli bir görev düştüğünün farkında olmanızı istiyorum. Sadece kendiniz için değil, ülke futbolu ve Milli Takım için de kendinize dikkat etmek ve daha çok çalışmak, davranış biçimlerinizle örnek olmak zorundasınız. Hedefimiz, Fransa’da bu ülkenin gurur duyacağı futbol oynamak ve mümkün olduğunca ülkemize geç dönmek olacaktır” dedi.

İlk kez takıma çağrılan ve oynayan gençlere dönük bir konuşma yapan Terim, şöyle devam etti:

“Bakın birbirinize, bakın bu odadakilere... Bu formayı terletmek isteyen herkesin burada olabileceğinin en büyük kanıtı sizlersiniz. Bu odadakiler, bu hizmeti vermeye aday tüm arkadaşlarınızla birlikte yarışmaya devam edeceksiniz. Fransa’da 20 artı 3 kadroyla yer alacağız. Kim daha çok çalışırsa, kim daha çok hak ederse, kim daha çok takıma hizmet edebilecek durumda olursa, Fransa’da bizle beraber olacaktır.”

Bu arada ay-yıldızlı futbolcular, Terim’in konuşmasından sonra vedalaşırken, martta yeniden buluşmak üzere birbirlerine şans diledi.