Gomez giderse, Dzeko gelecek !

Gomez giderse, Dzeko gelecek !

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı...

Siyah- beyazlılar bir yandan mevcut kadroyu güçlendirmek isterken, diğer yandan da takımdan ayrılma ihtimali bulunan yıldız futbolcuların alternatiflerini de bulmaya başladı.

Demba Ba Çin'e gittiğinde tüm Beşiktaşlılar "Yeri nasıl dolacak?" diye birbirine sorarken; Gomez performansıyla siyah-beyazlı taraftarlara "Bizde bir Demba Ba vardı zamanında" dedirtiyor.

Yönetim Gomez'in gelecek yıllarda da Beşiktaş forması giyeceğine inanıyor. Ancak aksi bir durum olursa alternatifini de buldu: Edin Dzeko.

Beşiktaş'ın bu sezon Roma'da forma giyen Boşnak oyuncu için şimdiden zemin yoklamasına başladığı öğrenildi.

Gomez'in bir sürpriz yapıp, Çin'e gitmesi durumunda ise 1.92'lik dev golcüye imza attırılacağı bildirildi.

Dzeko'nun da aynen Ba ve Gomez gibi son yıllarda düşüş içinde olması ve gittiği takımlarda başarı gösterememesi; Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı da Ba ve Gomez gibi uygun fiyatlara alma konusunda iştahını kabartıyor.

Geçen sezon Demba Ba'dan efsane bir para alan Beşiktaş'ın, Gomez'in Çin'e gitmesi durumunda en az 10 milyon euro'luk (30 milyon TL) bir rakamı kasasına koyacağı da gelen bilgiler arasında.

Gomez ince hesaplar peşinde.. Alman oyuncunun Beşiktaş'ta kalmayı tercih etmesinin nedeni, Euro 2016'da oynamak istemesi.

Akşam