''Gökhan Gönül'e Beşiktaş dışında 5 teklif var''

''Gökhan Gönül'e Beşiktaş dışında 5 teklif var''

Gökhan Gönül hakkında menajeri Ahmet Bulut, NTV Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Adı Beşiktaş ile de anılan Gökhan'ın durumu ile açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile görüşmeyeceğini, 31 Mayıs'dan sonra teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

Gökhan'a Beşiktaş dışında yurt dışından 5 teklif olduğunu söyleyen Bulut, "Fenerbahçe ile bir görüşmem olmayacak. Çünkü Fenerbahçe Gökhan'ın menajeri ile görüşmeyeğini söyledi" şeklinde konuştu.
 
Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs'da sona erecek Gökhan Gönül'ün kariyerine hangi takımda devam edeceği konusundaki belirsizlik sürüyor.
 
Sarı-lacivertli kulüp ile yeni mukavele imzalamayan 31 yaşındaki futbolcu, geleceği ile ilgili kararı henüz vermedi. Adı Beşiktaş ile de anılan Gökhan'ın durumu ile açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile görüşmeyeceğini, 31 Mayıs'dan sonra teklifleri değerlendireceklerini söyledi.
 
NTV Spor'a konuşan Bulut, "Gökhan'ın sözleşmesi 31 Mayıs'da tamamlanacak. Ben de o tarihtan sonra görüşmelere başlayacağım. Fenerbahçe ile bugüne kadar kontratın yenilenmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Çünkü sarı-lacivertli kulüp, Gökhan'ın menajeri ile görüşmeyeceğini açıklamıştı. Bu nedenle Fenerbahçe ile temasım olmayacak" şeklinde konuştu.
 
Ahmet Bulut, Gökhan konusunda Beşiktaş'ın isteği olduğunu doğrularken, "Beşiktaş dışında İngitere ve İspanya'dan 5 farklı kulüp Gökhan için teklifte bulundu. Bugün itibari ile yaptığımız bir anlaşma yok. 31 Mayıs'dan sonra teklif yapan kulüplerle görüşeceğim" ifadelerini kullandı.