Gökhan Gönül: Şampiyon kim olacak görecekler

Gökhan Gönül: Şampiyon kim olacak görecekler

Beşiktaş'a transfer olduktan sonra Fenerbahçe taraftarının tepksini çeken Gökhan Gönül flaş açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde tüm gözler sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp, Beşiktaş’a giden Gökhan Gönül’ün üzerindeydi...

Sarı lacivertli tribünlerin eski oyuncularına tepkisi vardı... Karşılaşma öncesi her iki takım sahaya ısınmak için çıktığında Fenerbahçe taraftarı uzun süre Gökhan Gönül aleyhinde tezahürat yaptı.

Gökhan Gönül'ün maç sonrasında Beyaz TV'den Sezgin Gelmez'e yaptığı belirtilen açıklamada, "Eski takım arkadaşlarım bana sahip çıkmadı. Beni tribünlerin önüne attılar, tribünlere oynadılar" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Tribünde üzerinde milli oyuncunun yer aldığı dolar pankartı açılırken, yine yüz dolarlık Gökhan Gönül’ün fotoğraflarının olduğu dolarları da sahaya attılar.

ŞAMPİYON KİM OLACAK GÖRECEKLER

Sezon sonu son gülenin Beşiktaş olacağını ifade eden başarılı futbolcu, “Rakibin yaptığını net gördünüz , hakeme baskı ile olmaz bu işler. Taraftara oynamakla da olmaz. Şampiyon kim olur görecekler.” diye konuştu.

TRİBÜNE İLK ONU ÇAĞIRDILAR

Beşiktaş taraftarları ilk olarak Gökhan Gönül’ü çağırarak, lehine tezahürat gerçekleştirdi. Bu sırada Fenerbahçe tribünleri ıslıklarla bu durumu protesto etti.

Nazire yaparcasına sarı lacivertli tribünler de ilk olarak Şener Özbayraklı’yı çağırdı.

Isınma sırasında hiç bir sarı lacivertli futbolcu Gökhan Gönül’ün yanına gidip, konuşmazken, seremoni sırasında hepsi tek tek milli oyuncuyla tokalaştı.