Gençlerbirliği tutulmuyor ! İbrahim Üzülmez fırtınası...

Gençlerbirliği tutulmuyor ! İbrahim Üzülmez fırtınası...

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Bursaspor'u konuk etti.

Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği, Bursaspor'u evinde 2-0'lık skorla geçti. İbrahim Üzülmez'le çıktığı 4 maçın 4'ünü de kazanan kırmızı siyahlılar, bu sezon ilk kez üst üste 4 maç kazanmış oldu.

Takımın başına İbrahim Üzülmez'i getirdikten sonra 3 haftada 9 puan toplayan Gençlerbirliği, Hamza Hamzaoğlu'nun takımı Bursaspor'u da evinde yenerek serilerine devam etmek istiyordu.

Bursaspor da Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra takımın başına getirdiği Hamza Hamzaoğlu ile çıkış yakalamış ve geçtiğimiz hafta Başakşehir ile berabere kaldıkları maçı unutturmak için bu karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçildi. Her iki takım da rakip kalede golü yokladı. Ancak maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı: 0-0.

3 DAKİKADA 2 GOL

Maçın ikinci yarısında 69. dakikada, sol kanattan Stancu ceza sahasına ortasını gönderdi. El Kabir, topu kontrol ettikten sonra pasını müsait pozisyondaki Ante Kulusic'e gönderdi. Kulusic, rahat bir şut çekerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden kısa bir süre sonra, dakika 71'de sağ kanattan Aydın Karabulut ceza sahasına ortasını gönderdi. Penaltı noktası üzerinde Moestafa El Kabir topu kontrol ettikten sonra şutunu çekti ve top bir kez daha filelerle buluştu: 2-0.

BURSA DİREKLERİ GEÇEMEDİ
Bursaspor, 3 dakikada kalesinde 2 gol görerek adeta şok yaşadı. Yeşil Beyazlılar, skoru değiştirmek için rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. 79. dakikada sağ kanattan ceza sahasına gelen ortaya gelişine Ricardo Faty çok şık bir voleyle şutunu attı. Meşin yuvarlak önce üst direğe sonra sağ yan direğe çarparak kalecinin kontrolünde kaldı. Bursaspor, bu ataktan bir sonuç elde edemezken, maçtaki en tehlikeli akınını gerçekleştirmiş oldu.

Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve İbrahim Üzülmez yönetimindeki Gençlerbirliği, Bursaspor'u evinde 2-0'lık skorla geçti. Bu galibiyetle Gençlerbirliği, İbrahim Üzülmez'le çıktığı 4 maçın 4'ünü de kazanarak ligde bu sezon ilk kez üst üste 4 maç kazanmış oldu.