Galatasaray’da teşhis konuldu

Galatasaray’da teşhis konuldu

Galatasaray'daki en sorunlu bölgenin savunma olduğunu tespit eden Mustafa Denizli, "Büyük takımların yemeyeceği goller yiyoruz" dedi.

Beşiktaş’ın yenildiği haftada büyük önem taşıyan Kasımpaşa maçı 2-2 bitti ve Mustafa Denizli, Galatasaray’daki üçüncü dönemine beraberlikle başlamak zorunda kaldı. Oysa Galatasaray, 90 dakika içinde iki defa öne geçen taraftı.

Tecrübeli teknik adam, maçtan sonra sergilenen futbolla ilgili önemli tespitler yaptı. Sarı-kırmızılıların en sorunlu bölgesinin savunma olduğunu kaydeden Denizli, “Ne adam ne alan markajı var. Çok basit hatalar yapıyoruz. Büyük takımların yemeyeceği goller yiyoruz” dedi.

“GALATASARAY 60’DAN SONRA DÜŞÜYOR”

Yardımcıları ile durum değerlendirmesi yapan Denizli’nin, “Takımın çok kırılgan bir yapısı var. Rakibe karşı direnç göstermiyorlar. 60. dakikadan sonra fiziksel düşüş başlıyor. Orta sahada baskımız azalıyor” diye konuştuğu belirtildi.

Denizli, takımın saha içindeki iletişiminden de hiç memnun kalmadı. Usta hoca, “Birbirlerini daha fazla uyarmaları gerekiyor. Çok geniş bir alana yayılıyorlar. Bu mesafe daralmalı. Ayrıca pas organizasyonları yana değil ileriye olmalı” ifadelerini kullandı.

AMK Gazetesi