Galatasaray'da Adrian iddiası

Galatasaray'da Adrian iddiası

Galatasaray'ın, Porto’nun 27 yaşındaki İspanyol hücumcusu için devrede olduğu iddia edildi.

Bugün gazetesinin haberine göre, Galatasaray Jose Rodriguez’in ardından transfer çalışmalarına ara vermedi. Atletico Madrid’de Arda Turan ile başarılı günler geçiren Adrian Lopez de gündemde.
 
Geçen sezon Porto’ya transfer olan 27 yaşındaki İspanyol forvet ve kanat oyuncusu, Madrid ekibinde daha iki sezon öncesine kadar, attığı goller ve performansıyla, takımın taşıyıcı ismiydi.
 
Kaleye doğrudan ve hızlı giderek gol bulması, forvet arkasında ve diğer kanatta da oynayabilmesi, Podolski, Sneijder ve Burak Yılmaz’ın yanına bu özellikte başka bir oyuncu arayan Galatasaray için son derece çekici gözüküyor. Adrian’ın 2019’a kadar Porto’yla sözleşmesi var. Haklarının bir kısmı da Atletico’da… Ancak Aslan, futbolcunun menajeri Jorge Mendes’in iki kulüple yakın ilişkileri sayesinde 5 milyon Euro'nun altında bir ücrete Adrian’ı transfer etmeyi planlıyor. Oyuncuyu satın alma opsiyonu içerisinde, 1 yıllığına kiralık olarak transfer etme formülü de masada.
 
ARDA'YLA BİRLİKTE OYNADI

 
Arda Turan ile 2011-14 arasında Atletico Madrid’de forma giyen Adrian, 2014’te lig şampiyonluğu yaşadı. Geçen sezon ise Porto’da 17 maçta 1 golle oynadı.

Bugün