Galatasaray'a Grosskreutz şoku !

Galatasaray'a Grosskreutz şoku !

Galatasaray'ın yeni transferi Grosskreutz'da şok gelişme yaşandı...

Transferin son saatlerinde aldığı ve verdiği futbolcular nedeniyle oldukça haraketli saatler yaşayan Galatasaray, yıldız futbolcu Kevin Grosskreutz konusunda sürpriz bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı.
 
Alman futbolcunun kulübü Borussia Dortmund'un Kevin Grosskreutz'un Transfer Matching System (TMS) üzerindeki eşleşmesini zamanında yapamadığı bu nedenle transferin gerçekleşmemi durumunun olduğu iddia edildi.
 
Sarı-kırmızılı kulübün Kevin Grosskreutz'la ilgili FIFA'nın TMS sistemine zamanında gerekli evrak ve bilgileri girdiği ancak oyuncunun kulübü B.Dortmund'un eşleştirmeyi geciktirdiği konuyla ilgili nihai kararı FIFA'nın vereceği belirtildi.
 
FIFA'DAN OLUMLU CEVAP BEKLENİYOR 
 
Bu sürpriz gelişme sarı-kırmızılılarda paniğe yol açarken, yetkililer FIFA'nın TSM sisteminin kapanmasından önce B.Dortmund tarafından eksik yapılan girişin FIFA tarafından geçerli kabul edilme durumunun da bulunduğu nihai kararın bugün kesinlik kazanacağı ifade edildi.
 
DENAYER BİLDİRİLDİ, GRASSKREUTZ BİLDİRİLMEDİ
 
Galatasaray'ın Manchester City'den yeni transferi Denayer'ı dün gece KAP'a bildirmesi ve Grosskreutz'u ise KAP'a bildirmemesi iddiaları güçlendirdi. Galatasaray, Grosskreutz hakkında herhangi bir bildirim yapmazken; TFF'nin internet sitesinde Alman futbolcu hakkında bilgiler yer aldı.
 
REAL MADRİD DE DE GEA İÇİN FIFA'DAN HABER BEKLİYOR 
 
Kevin Grosskreutz, Galatasaray ve Dortmund üçgeninde yaşananların bir benzeri dün gece saatlerinde Real Madrid'in De Gea transferinde yaşandı. Real Madrid ile Manchester United arasındaki belge krizi nedeniyle İspanyol Futbol Federasyonu tarafından onaylanmadı. Real Madrid, konuyu FIFA'ya taşıdı ve FIFA'dan gelecek olan cevabı beklemeye başladı.

Sporx