''Galatasaray'a gelirse fark yaratır''

''Galatasaray'a gelirse fark yaratır''

Muslera, Cacares'i överken, scout heyeti ise endişesini dile getirdi.

Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi, Juventus ile yollarını ayıran vatandaşı için çok olumlu konuştu. Sarı-kırmızılıların scout heyeti ise oyuncunun ameliyat nedeniyle sezonun ilk iki ayında oynayamayacak olmasını büyük bir handikap olarak görüyor.

Galatasaray’a tavsiye edilen Juventuslu Martin Caceres’e, Galatasaray’ın kalecisi Muslera olumlu referans verirken, scout heyeti ise “sakıncalı” buldu.

Transfer konusunda büyük hareketlilik yaşayan sarı-kırmızılılarda menajerler kulübün kapısını aşındırırken, Muslera’nın menajerinden gelen Caceres önerisi ve beraberindeki 4 Uruguaylı futbolcu teklifi masaya yatırıldı. Özellikle Juventus’la sözleşmesi sona eren Martin Caceres ismi büyük heyecan yarattı. Ancak oyuncunun şubat ayında aşil tendonundan geçirdiği operasyon ve sezonun ilk 2 ayını kaçıracak olması endişeleri beraberinde getirdi.

Futbolcunun ancak ekim ayının başında sahalara dönebileceğini yönetime ileten scout heyeti, futbolcudan ayrıntılı bir sağlık raporu istenmesinin şart olduğu görüşünü iletti.

Galatasaray’da Martin Caceres’in transferi için Fernando Muslera’nın devreye girdiği belirlendi. Juventuslu oyuncu ve ismi saklanan diğer bir oyuncu için olumlu referans veren başarılı eldivenin, Caceres için “Bu ligde fark yaratır” ifadesini kullandığı kaydedildi.

110 maç

2012’den bu yana Juventus forması giyen Uruguaylı futbolcu, 110 maçta forma giydi. 7 gol attı, 6 asist yaptı.

Milliyet