Galatasaray Oumar Niasse'yi bitiriyor !

Galatasaray Oumar Niasse'yi bitiriyor !

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Everton forması giyen Oumar Niasse’yi kiralamak istiyor.

Sarı-kırmızılı yönetimin, İngiliz ekibi yetkilileriyle yaptığı ön görüşmenin olumlu geçtiği ve Niasse'nin de Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.
 
Akhisar Belediyespor'da gösterdiği başarılı performans ile Lokomotiv Moskova'ya 5.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Niasse, geçtiğimiz sezon transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelmiş; ancak transfer gerçekleşmemişti. Rusya'da yılın oyuncusu seçilen Niasse, geçen sezon devre arasında 13 milyon Sterlin karşılığında Everton'a transfer olmuştu. İngiltere'de beklentileri karşılayamayan 26 yaşındaki forvet için Galatasaray devreye girdi.
 
Sarı-kırmızılılar 1.5 milyon Euro'luk kiralama bedeli ile Niasse'yi sezon sonuna kadar kadroya katmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Riekerink'in de onay verdiği Niasse için önümüzdeki günlerde bir kez daha temasa geçecek Galatasaray, bu transferi bir an önce bitirmek amacında.
 
Riekerink, Danimarka kampına Umut Bulut'u dahil etmemişti. Lukas Podolski'nin de izinli olmasından dolayı antrenmanlarda tek santrafor olarak Berk İsmail Ünsal ile çalışan Hollandalı teknik adam,  yönetimden forvet transferini hızla sonuçlandırmalarını istiyor.

Ntv Spor