''Galatasaray korkunç futbolculara sahip''

''Galatasaray korkunç futbolculara sahip''

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Atletico'nun spor direktörü Jose Luis Perez Caminero, sarı-kırmızılı takıma karşı iki maçın da çok zorlu geçeceğini söyledi.

Caminero, kulübün internet sitesine yaptığı değerlendirmede, sarı-kırmızılı ekibin özellikle taraftarı önünde, evinde oynadığı maçlarda çok güçlü olduğuna dikkati çekerek, “Galatasaray, Sneijder, Muslera, Burak Yılmaz ve Podolski gibi korkunç tecrübeli futbolculara sahip. Son Türkiye ligi şampiyonu ve her iki maçta çok zorlu olacak. Üstelik turnuvaya onların deplasmanında başlıyoruz. Geçmiş şampiyonada unutmamamız gerekir ki grup maçlarına çok iyi başlamamız gerekir” ifadelerini kullandı.

“KİMSE KİMSEYE HEDİYE ETMEZ”

Gruptaki tüm rakiplere karşı saygılı olmaları gerektiğini vurgulayan Caminero, “Bu grup maçlarını büyük bir heyecan ve maksimum kapasiteyle oynamamız gerekiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde her puan için mücadele etmek gerekiyor. Kimse kimseye bir şey hediye etmez. Bir an bile motivasyonu düşürmemek gerekir” açıklamasını yaptı.

ASTANA’YA 7 SAATLİK YOLCULUK

Caminero, diğer rakiplerinden Benfica için “Sert bir rakip. Yaptığı transferlerle çok güçlendi” derken, Kazak takımı Astana hakkında, “En zayıf rakip gibi görünse de ilk defa UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor olmalarının verdiği heyecandan dolayı dikkat etmek gerekir. Ayrıca bu deplasmanda 7 saatlik bir uçak yolculuğu sonrasında gideceğimizi de unutmamalıyız” görüşünü dile getirdi.

Öte yandan Atletico Madrid kulübünün diğer bir yöneticisi Clemente Villaverde de “Çok rekabetçi bir grup. Benfica ve Galatasaray iyi tanınan ve evlerinde çok güçlü olan takımlar. Her şeye açık bir grup ve çok çalışmamız gerekiyor. Kazakistan seyahati ise çok uzun olacak” değerlendirmesinde bulundu.