''Galatasaray isterse Melo döner''

''Galatasaray isterse Melo döner''

Galatasaray'dan ayrılarak Inter'e giden ancak istediğini bulamayan Felipe Melo, sarı-kırmızılı takıma geri dönmeye sıcak bakıyor.

Felipe Melo’nun Galatasaray’a dönüş olasılığıyla ilgili, Brezilyalı oyuncunun Türkiye ortağı Ümit Akbulut önemli açıklamalar yaptı.

“KALBİ GALATASARAY’DA, YÖNETİM İSTERSE DÖNER”

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Akbulut, “Felipe Melo, sosyal medya hesaplarında sürekli Galatasaray, Cimbom Bom şeklinde mesajler gönderiyor. Bunun için para almıyor; kalpten yapıyor. Galatasaray’a karşı çok büyük sevdası var. Gereken şeyler yapılırsa bence Galatasaray’a geri gelir; çünkü kalbi burada. Yönetim uygun görürse, bence olur. Neden olmasın. Kalbi burada, Melo’yla her şey mümkün” şeklinde konuştu.

Felipe Melo’nun Türkiye’den ayrılmadan önce giydiği ve kendisine hediye ettiği Galatasaray formasını sosyal medya hesabından paylaştığını belirten Akbulut, “Galatasaray’dan ayrılmadan önce, son maçta giydiği formayı bana hediye etti. Ben de sosyal medyadan duyuru yaparak bu formayı bir Galatasaray taraftarına armağan etmek istedim. Fakat çok acayip teklifler geldi. Böyle bir Galatasaray sevdası yok diye düşünüyorum. Formayı almak için 100 TL teklif eden de oldu; 75 bin dolar teklif eden de oldu. 225 bin TL teklif ettiler. Ama öyle bir şey yok; o forma satılık değil. O forma (Parçalı) hak eden bir Galatasaraylıya hediye edilecek. Bu Galatasaray sevgisinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. İnsanı gururlandırıyor” dedi.