''Futbolumla mutlu edeceğim''

''Futbolumla mutlu edeceğim''

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Luis Nani, üç yıllık sözleşme imzalarken iddialı ifadeler kullandı.

Şükrü Saracoğlu’nda düzenlenen törende ilk kez taraftarların huzuruna çıkan Portekizli futbolcu hayatının en özel günlerinden birini yaşadığını dile getirdi, “Size kelimelerle söz vermeyeceğim. Futbolumla sizi mutlu etmek istiyorum. Sahadaki performansımla kendimi kanıtlayacağım” dedi.
 
Fenerbahçe uzun uğraşlar sonunda İngiliz devi Manchester United’dan transfer ettiği Luis Nani’yi resmen kadrosuna kattı. Portekizli yıldız dün akşam Şükrü Saracoğlu Stadı’nın çimlerinde taraftarlara açık olarak düzenlenen törende 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreni öncesinde Nani’nin; Manchester United, Sporting Lizbon ve Portekiz Milli Takımı formaları altında attığı goller skorborddan gösterildi. Yıldız futbolcu büyük alkışlar arasında kendisi için hazırlanan platforma çıkarken ilk sözü Sportif Direktör Giuliano Terraneo aldı. Terraneo, “Büyük oyuncumuzun imza töreni için buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Başkanımıza, yönetimimize ve teknik heyetimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Umuyorum bundan birkaç ay sonra daha büyük bir kutlamayı burada hep birlikte yapabiliriz” dedi.

‘Doğru karar’

Üç yıllık anlaşma sağlanan Luis Nani ise Fenerbahçe forması giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Portekizli yıldız, “Benim için buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hayatımın en özel günlerinden birini yaşıyorum. Fenerbahçe’nin oyuncusu olduğum için mutlu ve gururluyum. Daha şimdiden buraya gelmekle doğru karar verdiğime emin oldum. Fenerbahçe’yi çok büyük bir fırsat olarak görüyorum” diye konuştu.

Nani sahada ortaya koyacağı futbolla sarı-lacivertli taraftarları mutlu etmek istediğini de dile getirdi. Sözleri sık sık alkışlarla kesilen dünyaca ünlü futbolcu, “Size kelimelerle söz vermeyeceğim. Ben sizi sahadaki performansımla mutlu etmek istiyorum. Futbolumla kendimi kanıtlayacağım. Umuyorum ki hep birlikte mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.

Türkçe teşekkür

Fenerbahahçeli taraftarlar, Luis Nani’nin bu sözlerinin ardından, “Kıskananlar çatlasın” şeklinde tempo tuttu. Sözleşme imzaladıktan sonra tribünlere top atan Portekizli oyuncu, Türkçe, “teşekkürler” diyerek sahadan ayrıldı.