''Futbola başladığım yerde...''

''Futbola başladığım yerde...''

Tuncay Şanlı, futbolda yıldızının parladığı eski takımına teknik direktör olarak dönmekten dolayı heyecanlandığını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor ile teknik direktörlük için anlaşan eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, futbolda yıldızının parladığı eski takımına teknik direktör olarak dönmekten dolayı heyecanlandığını söyledi.

Tuncay Şanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski kulübü  Sakaryaspor ile anlaştıklarını ve hafta sonu deplasmandaki Denizli Büyükşehir  Belediyespor maçında takımın başında olacağını ifade etti.
 
Sakaryaspor'un başarısı için eski milli futbolcu Mehmet Aurelio ve  yeşil-siyahlı ekipte birlikte oynadığı Mohamed Ali Kurtuluş ile çalışacaklarını  vurgulayan Şanlı, "Futbolda doğduğum, oynadığım takımda teknik direktörlük  kariyerine başlamış olmak beni heyecanlandırıyor. Futbol kariyerim gibi teknik  direktörlük kariyerime de Sakaryaspor'da başlamak istedim. Benim için çok güzel  bir duygu." diye konuştu.
 
Teknik direktör olarak başlamanın hızlı gelişen bir süreç olduğunu  anlatan Tuncay Şanlı, "Kulüp başkanıyla Sakaryaspor'a ilişkin bir görüşmemiz  oldu. Teknik direktörlük teklifi gelince, eski takımım olduğu için kabul ettim.  Amacım arkadaşlarımla birlikte Sakaryaspor'u hak ettiği üst liglere taşımak."  ifadelerini kullandı.
 
Şanlı, Sakaryaspor ile resmi sözleşmeyi yarın imzalayacaklarını  belirtti.