Fenerbahçe'ye sert yanıt !

Fenerbahçe'ye sert yanıt !

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'tan Mahmut Uslu'nun açıklamalarına sert yanıt geldi.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Fenerbahçe için o dönem bütün şartların zorlandığını belirtti, “Normal sezonu 9 puanla önde bitirip, play-off oynamak zorunda bırakılan biz değil miydik? Aynı sezonda iki kere şampiyon olan tek takım Galatasaray değil mi? Fenerbahçe için yeni icatlar yapıldı ama biz yine şampiyon olduk” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’nun önceki gün yapılan Divan Kurulu toplantısının ardından gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında “3 Temmuz’da mağdur olduk. Bütün oyuncularımızı sattık. Galatasaray bu dönemde 3 sene avantadan şampiyon oldu” şeklindeki sözleri sarı-kırmızılı camianın tepkisini çekti.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, “O dönem Fenerbahçe için bütün şartlar zorlanmadı mı? Normal sezonu 9 puanla önde bitirip, play-off oynamak zorunda bırakılan biz değil miydik? Aynı sezonda iki kere şampiyon olan tek takım Galatasaray değil mi? Fenerbahçe için yeni icatlar yapıldı ama biz yine şampiyon olduk. 3 Temmuz edebiyatı yapmayı bıraksınlar..” diye konuştu.

Aktar yine Uslu’nun bu hafta oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili olarak sözlerine ise “Muhmut Uslu akıl üretmesin. Galatasaray sporun gereği neyse onu yapar. Galatasaray, Fenerbahçe’ye göre işini yapmaz. Kendi işini kendi yapar. Bence Mahmut Uslu buna kafa yoracağına son maçta kaybettikleri şampiyonluklar üzerine çalışsın” ifadelerini kullandı.

Milliyet