''Fenerbahçe'ye çelme taktık, Beşiktaş'a...''

''Fenerbahçe'ye çelme taktık, Beşiktaş'a...''

Galatasaraylı futbolcular yaptıkları toplantıda “Fener’e karşı nasıl tüm gücümüzle mücadele ettiysek aynısını bu hafta da göstermeliyiz” dediler.

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk mücadelesinde son 3 haftaya girilirken gözler Galatasaray ile Beşiktaş arasında TT Arena'da oynanacak olan derbi maça çevrildi.
 
Sarı-Kırmızılı futbolcular kupa maçından çok bu maçı konuşurken kendi aralarında yaptığı toplantıda önemli kararlara imza attılar.
 
Kaptan Selçuk İnan etrafında toplanan Sarı-Kırmızılı futbolcular, "Biz Fenerbahçe derbisinde tüm gücümüzle kazanmak için oynadık. Kazanamadık ama berabere kalarak şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'ye çelme taktık. Şimdi şampiyonluğun diğer adayı Beşiktaş ile oynuyoruz. Fenerbahçe'ye karşı nasıl oynayıp mücadele ettiysek bu maçta aynısını yapmalı ve kazanmak için sahaya çıkmalıyız" dediler.
 
SEYİRCİMİZİN ÖNÜNDE KAZANACAĞIZ
Kaptan Selçuk İnan'ın da "Biz sahaya çıkar formamızın hakkını veririz. Fenerbahçe'ye karşı böyle oynadılar, Beşiktaş'a karşı şöyle oynadılar diye kimseye laf söyletmeyiz bu formanın hakkını veririz. Çıkıp seyircimiz önünde bu maçı kazanmalıyız. Gerisi bizi ilgilendirmez" dediği bildirildi. G.Saray, Beşitaş derbisini kazanırsa ilk 5 iddiasını sürdürecek. Aksi halde ilk 5 Aslan için zor!.