Fenerbahçe'nin yeni gözdesi: Arrascaeta

Fenerbahçe'nin yeni gözdesi: Arrascaeta

Brezilya'nın Cruzerio takımında forma giyen Uruguaylı De Arrascaeta yeni sezon için listeye girdi. Sağ kanat oyuncusunun maliyeti 15 milyon Euro...

Yaptığı transferlerle yalnız Süper Lig'in değil, UEFA Avrupa Ligi'nin de favorileri arasında gösterilen Fenerbahçe, önümüzdeki yıllar daha güçlü kadro ile rakiplerinin önüne çıkmayı hesap ediyor... Sarı-Lacivertli scout ekibi dünyanın 4 bir yanından yıldız adaylarını takibe almış durumda.
 
Brezilya Ligi'nde Cruzeiro forması giyen 21 yaşındaki Urguaylı sağ kanat oyuncusu Giorgian de Arrasceata'nın takip edilenler arasında olduğu iddia edildi.
 
Önümüzdeki yıllarda yıldızının daha da parlaması beklenen Uruguaylı oyuncu sağ kanat dışında solda ve forvet hattında da görev yapabiliyor. 1.74 boyundaki Giorgian de Arrasceata top tekniğinin yanırda hızı ve çabukluğu ile de dikkat çekiyor.
 
GÜNEY AMERİKA MERCEK ALTINDA
Uruguaylı futbolcunun piyasadaki bonservis bedeli 15 milyon Euro olarak gösteriliyor. De Arrascaeta'nın bir özelliği de her iki ayağını da kullanabiliyor olması. Fenerbahçe, Uruguaylı futbolcu dışında birçok yıldız adayını takip ediyor. Sarı-Lacivertli kulübün özellikte Güney Amerika'yı mercek altına aldığı belirtiliyor.
 
Takvim