Fenerbahçeli Nani, uzay teknolojisi ile forma giriyor

Fenerbahçeli Nani, uzay teknolojisi ile forma giriyor

Fiziksel tedavi ve rehabilitasyon konusunda etkin ürünler olarak gösterilen Weyergans ürünlerini A Milli Basketbol Takımı'nın ardından Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Luis Nani de kullanmaya başladı.Beklentilerin ötesinde...

Fiziksel tedavi ve rehabilitasyon konusunda etkin ürünler olarak gösterilen Weyergans ürünlerini A Milli Basketbol Takımı'nın ardından Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Luis Nani de kullanmaya başladı.

Beklentilerin ötesinde çeşitliliğe sahip ürünleri ile spor dünyasındaki isimlere de hizmet vermeye başlayan Nurel Medikal, geçtiğimiz günlerde Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda, A Milli Basketbol Takımı’na Weyergans ürünlerinin kullanımı konusunda destek vermişti.

Weyergans ürünleri son olarak, Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Luis Nani tarafından tercih edilirken; sporcu sağlığının korunması, iyileşmeyen yaraların tedavisinde uygulanan medikal rejenerasyon ve omuz tedavileri gibi 3 temel alanda işlev gören ürünler, Nani’nin gösterdiği başarılı performansın altındaki, en önemli destekleyici unsurlardan biri olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe’de görev yapan dünyaca ünlü futbolcu Luis Nani’nin, Weyergans ürünlerini tercih etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nurel Medikal Genel Müdürü Nazmi Şentürk, bu ürünlerle birlikte sağlık sektörünün geldiği son durumun gözler önüne serildiğini söyledi.

Nurel Medikal olarak, Türkiye'de olduğu gibi küresel çapta da çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Şentürk, "Türkiye'de 7’den 70’e Weyergans ürünlerine olan talebin her geçen gün artıyor. Gerek ürün geliştirme açısından Ar-Ge yapılanmalarıyla, gerekse de teknolojik olarak bu ürünlerin kullanımı açısından, ülkemize olan katkılarımız devam edecek." dedi.

CİHAN

Cihan