Fenerbahçe'den tarihi prim !

Fenerbahçe'den tarihi prim !

Kurulan Tarihi kadronun Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını isteyen Yıldırım, Shakhtar'ı elerlerse takıma 7.5 milyon TL dağıtacak.

Tarihinin en güçlü kadrosunu kuran ve adeta yıldızlar topluluğu oluşturan Fenerbahçe hedeflerini de büyük tutuyor. Süper Lig'de şampiyon olup 4. yıldızı takmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Avrupa'da da ses getirmeyi amaçlıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın Shakhtar Donetsk'i elemeleri halinde takıma toplam 7.5 milyon TL (Yaklaşık 2.5 milyon Euro) prim vaadinde bulunduğu ifade edildi! Futbolcu başına yaklaşık 100 bin Euro civarında para ediyor. Bunun futbolcular üzerinde yasal doping etkisi yapması bekleniyor. Yıldırım'ın teknik heyete, "Takım yeni kurulmuşken zor bir kura çektik. Bunun farkındayım. Ama Avrupa'daki hedeflerimiz için önümüze çıkan engelleri aşmak zorundayız. Keşke bu maç 1 ay sonra olsaydı ama takvim bu. Her şeye rağmen Shakhtar'ı eleyeceğimize ve herkese nasıl bir takım olduğumuzun mesajını net bir şekilde vereceğimize inanıyorum" dediği ifade edildi.
 
SHAKHTAR'I ELERLERSE AVRUPA LİGİ GARANTİ...
 
FENERBAHÇE'nin Shakhtar'ı elemesi durumunda Avrupa Ligi'ne direkt katılması garanti olacak. Eğer Sarı-Lacivertliler play-off turunu da geçerse Şampiyonlar Ligi'ne kalacağı gibi çok önemli bir gelirin de sahibi olacak. Birçok futbol otoritesi F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde ses getirecek, eğer yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmesi durumunda final oynayacak potansiyele sahip olduğunun altını çiziyor. Ama her şey Fenerbahçe'de taşların oturup oturmamasına bağlı.

Takvim