Fenerbahçe'de transfer zirvesi

Fenerbahçe'de transfer zirvesi

Aziz Yıldırım ve Dick Advocaat bir araya gelerek transferdeki son kararı verecek.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Dick Advocaat bir araya gelerek transferdeki son kararı verecek. Görüşmenin Grasshoppers maçına kadar yapılması bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek için play-off turu rövanş maçında Grasshoppers ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor. Spor Toto Süper Lig'e Medipol Başakşehir mağlubiyetiyle kötü bir giriş yapan sarı lacivertliler, bir yandan da transfer sürecinin bitimine günler kala takıma takviye yapabilmenin yollarını arıyor. 
 
UEFA Mali Kontrol Komitesi ile imzalanan yapılandırma anlaşması gereğince mali yönden dikkatli davranmak zorunda kalan yönetim, bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Aziz Yıldırım, Grasshoppers maçına kadar teknik direktör Dick Advocaat ile bir araya gelerek transferdeki mali durumu anlatacak. 
 
Önceki görüşmelerde UEFA ile yapılan anlaşma Hollandalı teknik adama anlatılmış ve sınırlar çizilmişti. Transferde kiralık formülüne yönelen sarı lacivertliler, oyun planı dahilinde Advocaat'ın son kararını dinleyecek. Deneyimli çalıştırıcı 4-3-3 ile 4-4-2 dizilişi arasında tercih yaparak transfer istediği mevkiyi yönetime bildirecek. Yönetim de Advocaat'ın raporuna göre transferi tamamlamaya çalışacak. 
 
Dick Advocaat, Grasshoppers ile oynanan ilk maçın ardından düzenlediği basın toplantısında takıma 1 veya 2 takviye yapmak istediklerini belirtse de mali kurallar nedeniyle rahat davranamadıklarını da sözlerine eklemişti.
 
Ntvspor