Fenerbahçe ön protokol imzaladı

Fenerbahçe ön protokol imzaladı

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe son bombayı da patlattı.

Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Akşam yazarı Alaattin Metin, transferi açıkladı.

Özellikle son Nani transferi ile bomba etkisi yaratan Sarı-Lacivertliler, daha büyük bombayı patlatmak için artık gün sayıyor.

Önceki gün Hollandalı yıldızın menajeri Cornelis Vos ile saatler süren transfer zirvesi yapan F.Bahçe, 31 yaşındaki golcü ile protokol imzalayıp transferi resmiyete dönüştürmek için büyük mesafe kat etti ve yılın transferi küçük pürüzlere kaldı. Hollandalı için kulübü Mahchester United ile de prensipte anlaşma sağlandı.

OYUNCU İLE DE GÖRÜŞÜLDÜ
Önce menajer Vols ile işin ekonomik tarafını görüşen Sarı-Lacivertli yöneticiler, 2 günlük zirvenin ardından anlaşma sağladı. Garanti para, bonuslar ve maç başılarda el sıkışan taraftar bunu bir prokole dönüştürdü. Ardından menajer Vols, futbolcusu Robin Van Persie'yi de yöneticilerle görüştürdü ve yıldız oyuncu da "Tamam" dedi... Sözleşme ile ilgili son detaylar konuşulduktan sonra transfer F.Bahçe tarafından KAP'a bildirilecek.

SALI YA DA ÇARŞAMBA GELİYOR
31 yaşındaki ünlü golcü, Manchester United tarafından transfer görüşmesi için izin almıştı. Hollanda milli takımında da forma giyen van Persie'nin gelişinde Dirk Kuyt da büyük rol oynadı. Eski F.Bahçeli oyuncu, van Persie'de, "F.Bahçe çok büyük kulüp, git" derken Hollandalı yıldızın 3-4 gün içinde İstanbul'da olması ve sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Sarı-Lacivertli kulüp dünya çapındaki oyuncuyu en geç salı veya çarşamba günü İstanbul'a getirecek ve büyük bir şov yapacak.

2 SÜPER 11 ÇIKIYOR

4-4-2

Volkan
Fabiano

Gökhan
Şener

Kjaer
Ba

Bruno Alves
Kadlec

Caner
Hasan Ali


Nani
M.Topuz

M.Topal
Meireles

Souza
Diego

Alper
Stoch


Fernandao
Sow

Van Persie
Emenike