Fenerbahçe korkusu ! Niasse yoksa gol de yok

Fenerbahçe korkusu ! Niasse yoksa gol de yok

Lokomotiv'de, Fenerbahçe maçı öncesi 'Niasse' paniği yaşanıyor...

Oumar Niasse'ı elden çıkaran Lokomotiv Moskova, Senegalli forvetten yoksun çıktığı üç maçta gol kısırlığını aşamadı, hücum etkinliği büyük ölçüde azaldı.
 
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova'da Oumar Niasse pişmanlığı yaşanıyor. Senegalli forveti İngiltere'nin Everton kulübüne satan Rus ekibi, Niasse'tan yoksun çıktığı maçlarda hücumda büyük bir kısırlık içerisine girdi.
 
İlk yarısı sona eren Rusya birinci liginde takımlar ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürüyor. Lokomotiv ise Portekiz'de düzenlenen Atlantic Cup'ta boy gösterdi. Bu kupada son bir haftada üç maça çıkan kırmızı-yeşilliler istediği sonuçları alamadı.
 
İsveç'in Norrköping ekibiyle karşı karşıya gelen Rus ekibi, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Ardından rakip Danimarka'dan Brondby oldu. Brondby ile golsüz berabere kalan Lokomotiv ardından üçüncü maçında ise bir başka Danimarka ekibi Aarhus'a 2-1 mağlup oldu.
 
Kendisine göre daha zayıf rakiplerle karşı karşıya gelen Rus ekibinin aldığı kötü sonuçlar dikkat. 3 maçta 1 yenilgi-2 beraberlikle sahadan ayrılan ekipte gol kısırlığı da dikkat çekti. 3 karşılaşmada yalnızca 2 gol kaydedebilen takımda, Oumar Niasse'ın eksikliğinin hissedilmesi, Lokomotiv Moskova takımının hücumdaki etkinliğinin büyük ölçüde azalması dikkat çekti.

Milliyet